Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministri u Istri

Ostojići: Hrvatska je sigurno turističko odredište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je sigurno turističko odredište, poručili su danas ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, te ministar turizma Veljko Ostojić.

Ostojići su potpisali sporazum o sufinanciranju projekta 'Sigurna turistička sezona', kojim se osigurava maksimalna sigurnost građana i stranih turista. Već 6 godinu za redom
minastarstva sufinanciraju projekt u kojem sudjeluje i 11 zemalja Europske unije, a dosad
su na razmjeni u Hrvatskoj bila 232 strana policajaca.

Pročitajte i ovo Procvat Pelješca - 4 Turistička sezona traje duže Procvat mjesta oko Pelješkog mosta: Tko je najviše profitirao u posljednje dvije godine? Dobra predviđanja za turističku sezonu buking u Skandinaviji Baby Lasagna napravio je još jednu sjajnu stvar: "Požurite potražiti smještaj!"

>> Što građani misle o našem turizmu?

'Istraživanja i istrage turista upravo govore o tome da je sigurnost za vrijeme turisticke sezone i kada dolaze u Republiku Hrvatsku jedan od razloga zašto su se upravo odlučili za ovu zemlju i to želimo sačuvati na ovaj način. gostujući policajci su jedan sjajan projekt koji pokazuju da se sigurnost može osigurati i na jedan drugačiji ne klasičan i ležerniji način', rekli su Ostojići.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene