Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedanaest godina nakon što je opljačkao jednu trgovinu, anonimni pljačkaš se odlučio ispričati osoblju i vratiti im ukradeni novac.


Anonimni pljačkaš se nakon jedanaest godina odlučio ispričati za svoj čin i tražiti oprost pa je napisao pismo osoblju trgovine uz kojeg je priložio i 400 dolara – iznos kojeg je tada ukrao, piše Huffington post.

>> Kada pljačkaš naiđe na prodavača - BIVŠEG VOJNIKA!

Vezani članci Policija, ilustracija Naoružani razbojnik opljačkao trgovinu na zagrebačkoj Trešnjevci, policija ga traži Policija, ilustracija Opljačkao trgovinu u Rijeci: Nepoznati pljačkaš prijetio zaposlenicama, policija ga traži

'Ja sam ovisnik. Prije 11 godina sam opljačkao ovu trgovinu s pištoljem. Više se ne drogiram i osjećam da se moram iskupiti ljudima koje sam povrijedio u prošlosti. U vašu sam trgovinu došao u 9 ili 10 sati u 2002. godine i uzeo pivo te pitao cigarete. Kada je prodavač otvorio blagajnu da mi vrati ostatak, izvukao sam pištolj i uzeo oko 300 dolara iz blagajne. Nakon toga sam pobjego s bijelim automobilom. Nadam se da ćete prihvatiti ovaj novac i oprostiti mi', stoji u anonimnom pismu koje je sve iznenadilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook