Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Raznijet ću ti j***** glavu'

VIDEO Kada pljačkaš naiđe na prodavača - BIVŠEG VOJNIKA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaša koji je naoružan htio opljačati trgovinu, za blagajnom je iznenadio jednako naoružan prodavač, koji je, eto pukim slučajem, vojni veteran, bivši zatvorski čuvar te privatni istražitelj i koji ne trpi kad mu netko maše pištoljem u lice.

Jon Lewis Alexander (54) je sve samo ne uobičajeni prodavač za blagajnom. On je bivši vojnik i ratni veteran iz Iraka, s bogatim iskustvom u poslovima visokog rizika. Upravo to je i pokazao u pokušaju pljačke trgovine u kojoj radi. Sve je zabilježila nadzorna kamera.

>> Bizarno: Pokušao opljačkati benzinsku pa se vratio da ga uhite

Trgovinu u Marionvilleu u SAD-u, pokušao je opljačkati razbojnik naoružan pištoljem. Potegao je pištolj na Alexandera, no veteran ga je istog trena blokirao i gurnuo mu ruku u stranu te istovremeno predstavio Walther PPX pred oči.

Razbojnik je povlačeći pištolj poručio Alexanderu da mu preda 'sav j***** novac', na što mu je ovaj, kad je izvukao svoj pištolj odvartio da će mu 'raznijeti j***** glavu'.

Razbojnik se polako odmaknuo te potom dao u trk s pištoljem još uvijek u ruci. Alexander ga je ispratio na nišanu te nakon toga pospremio pištolj u korice i primirio se.

Alexander je objasnio i zašto nije povukao obarač iako je razbojnik potegao oružje prvi na njega. 'Da sam doista vidio cijev, povukao bi obarač. Moj život nije bio u opasnosti', rekao je vojni veteran, a prenosi Business Insider.

Svojoj supruzi nije odmah rekao za incident, jer je nije htio uznemiriti, Snimku je nakon nekog vremena ipak vidjela. 'Trebalo joj je neko vrijeme da se smiri, ali sam bio nagrađen s mnogo ljubavi kad se vratila kući', rekao je Alexander.

Jedan od policajaca mu je isto tako rekao kako je 'pravi sretnik', što se snašao u takvoj situaciji. Alexander je i dalje ostao korak naprijed ispred svih te mu je odgovorio: 'Mislim da je razbojnik imao više sreće od mene'.

Incident se dogodio prošle subote. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene