Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tjedan dana uoči ponovljenih lokalnih izbora osječki politički lonac samo što nije eksplodirao. Nakon međusobnih optužbi političara na red je došla i povjerenica Vlade. Anonimni građani optužuju je da je pronevjerila 10 milijuna kuna.


Sve živo i mrtvo u Osijeku se uključilo u predizbornu kampanju. Na adresu našeg dopisništva u Osijeku tako stiže i prijava protiv povjerenice Vlade. 

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Dokaz o visini inozemne mirovine od danas možete prijaviti online Izgubljena stranica ''Hrvatska, zemlja u kojoj ne radi link za prijavu korupcije''; Greška je ispravljena, provjerili smo kako je do nje uopće došlo

„Opljačkani građani" tvrde da je gradskim tvrtkama, UNIKOM-u i UKOP-u, povjerenica povjerila 10 milijuna kuna više no što je predviđeno proračunom. Kako te tvrtke vode HSP-ovi direktori, eto politike u anonimnoj prijavi.

Povjerenica se strašno naljutila na anonimne prijave. Kaže da su neutemeljene jer su sve gradske tvrtke dobile više novca iz proračuna. Ali tek nakon što je učinjen rebalans proračuna i to sve uz suglasnost Vlade.

Što o anonimnoj prijavi misle Osječani pogledajte u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju