Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: 'Povjerenica pronevjerila 10 milijuna kuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tjedan dana uoči ponovljenih lokalnih izbora osječki politički lonac samo što nije eksplodirao. Nakon međusobnih optužbi političara na red je došla i povjerenica Vlade. Anonimni građani optužuju je da je pronevjerila 10 milijuna kuna.

Sve živo i mrtvo u Osijeku se uključilo u predizbornu kampanju. Na adresu našeg dopisništva u Osijeku tako stiže i prijava protiv povjerenice Vlade. 

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera"

„Opljačkani građani" tvrde da je gradskim tvrtkama, UNIKOM-u i UKOP-u, povjerenica povjerila 10 milijuna kuna više no što je predviđeno proračunom. Kako te tvrtke vode HSP-ovi direktori, eto politike u anonimnoj prijavi.

Povjerenica se strašno naljutila na anonimne prijave. Kaže da su neutemeljene jer su sve gradske tvrtke dobile više novca iz proračuna. Ali tek nakon što je učinjen rebalans proračuna i to sve uz suglasnost Vlade.

Što o anonimnoj prijavi misle Osječani pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene