Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeni deseci

Olujno nevrijeme poharalo Slavoniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme koje je zahvatilo Osijek i okolicu jučer oko 22 sata i trajalo oko pola sata izazvalo je štete na obiteljskim kućama, automobilima te slomilo više stabala.

Nevrijeme je poharalo područje Donjeg Miholjca, Valpova, Belog Manastira i Osijeka. U PU Osječko-baranjskoj ističu kako je zbog polomljenog drveća na više mjesta, te odlomljenih grana na neko vrijeme zaustavljen tramvajski promet. U naletu snažnog vjetra oštećeno je i više dimnjaka na obiteljskim kućama. Oluja je poharala šire područje pa je tako materijalna šteta utvđena i u Valpovu, gdje su polomljeni krovovi oštetili i automobile. Posljedice nevremena još se utvrđuju. Stradalih osoba nije bilo, doznaje se u osječkoj policiji.

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj Nin Vatrogasci: Radimo Sizifov posao Mnoge su nevjerojatni prizori podsjetili na užas iz 2017.: Odroni, poplavljena i solana, a radnici su do posla morali bagerom

Urušili se krovovi i oštetili automobile

Prijavljena su oštećenja 23 vozila, 6 stambenih objekata, a na više mjesta došlo je do pada stabala i grana na prometnice te oštećenja električne mreže. Vatrogasci i komunalne službe izašli su na teren i sanirali oštećenja. U svezi navedenog izdvajamo događaj u Valpovu, u ulici Hrvatskih branitelja, gdje su se sa stambenih zgrada urušili krovovi i na parkiralištu oštetili 10 parkiranih automobila.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene