Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O nabavi automobila

Miljenić: Nije nepromišljen potez Vlade, ali bolje da toga nije bilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ministra pravosuđa Orsata Miljenića kupnja automobila nije nepromišljen potez Vlade, ali kako je rekao u Slavonskome Brodu, bilo bi "puno bolje da toga nije bilo".

Na pitanje novinara je li kupnja automobila nepromišljen potez Vlade, ministar Orsat Miljenić je odgovorio kako se ne radi o nepromišljenom potezu, no, dodao je, "funkcije se mogu obavljati i u manje skupim automobilima". "U svakom slučaju, puno bolje bi bilo da ovoga nije bilo", rekao je.

Pročitajte i ovo Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

Za boravka u Slavonskome Brodu Miljenić je izjavio kako je to ministarstvo tražilo dva automobila srednje klase, a ponuđen im je jedan automobil više koji su uzeli.

"Kad su nabavljena vozila, obaviješteni smo da postoji jedno viška visoke klase. Ono nam je ponuđeno i mi smo ga uzeli. Nismo donijeli odluku kome bi išlo", izjavio je Miljenić.

Premijer o nabavi luskuznih automobila: 'Nije mi neugodno'

U resoru ministarstva tri su dužnosnika - osim ministra, to su predsjednik Vrhovnoga suda te glavni državni odvjetnik, rekao je Miljenić i dodao kako je planirano da se i za tu dvojicu dužnosnika kupe novi automobili jer su stari prešli više od 400.000 kilometara.

Na pitanje zna li koji će automobil dobiti i je li ga sam tražio, potpredsjednik Sabora Nenad Stazić je kazao da ne zna koji bi automobil trebao dobiti te da on sam ništa nije tražio. 'Meni je jedino bitno da me se, zbog potreba posla, prebaci s točke A na točku B. Sumnjam da će biti neki od luksuznih automobia. Nakon jučerašnjeg istupa premijera, mislim da će se nacći neka primjrenija vozila, ali kažem vam - potpuno mi je svejedno', kazao je.

Tomislav Čuljak je, također, kazao da ga o nabavi automobila nitko nije pitao. Nitko me nije pitao, niti za ovaj automobil u kojem se danas vozim, niti je bilo tko spominjao bilo kakvu nabavu automobila. I naravno da mogu utjecati na ono što cu ja raditi. Znači, ja se ne želim voziti u takvom automobilu', kazao je.  (Hina/S.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene