Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ-u ništa sporno

Oporba kritizira predsjednicu zbog političkog govora u Kninu: Uključila se u kampanju za HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici Narodne koalicije, kao i bivši predsjednik Ivo Josipović, kritizirali su govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Kninu.

Predsjednica je u svojem govoru u Kninu prozvala čelnika SDP-a Zorana Milanovića. Smatraju kako se uključila u kampanju na strani HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj'' Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

'Mjesto na kojem je predsjednica govorila nije trebalo služiti za politiku i nije trebalo služiti za politički govor. To je mjesto gdje se treba obraćati braniteljima, gdje kažemo 'hvala' i slavimo pobjedu', kazala je potpredsjednica HNS-a Anka Mrak Taritaš.

'To je apsolutno jasno da je gospođa Kitarović članica HDZ-a. Iako ne nominalno, ali se stavila u funkciju jedne strane', slaže se i predsjednik HSS-a Krešo Beljak

U Uredu predsjednice, kao i HDZ-u, to odbacuju i tvrde da je govor bio državnički.

'Predsjednica je održala primjeren govor na svečanosti Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja. Nisam vidio niti jednu poruku koja bi mogla biti sporna', smatra predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene