Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeto između SDSS-a i HDZ-a

Opet dvostruke kolone sjećanja u Jasenovcu: "Jedna kolona je želja svih nas, ali za nju moraju biti ispunjene pretpostavke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napeti su odnosi između manjinskog SDSS-a i premijera Plenkovića. Milorad Pupovac opet nije došao na koalicijski sastanak već je poslao svog izaslanika koji je jasno dao do znanja zašto će i ove godine biti dvostruke kolone sjećanja u Jasenovcu.

"Podržavam odluku Organizacija naroda žrtava, mislim da nisu ispunjene pretpostavke za jednu kolonu. Jedna kolona je želja svih nas, mislim da je to bitno za mentalno zdravlje Hrvatske i hrvatskog društva, ali da bi se to dogodilo moraju biti ispunjene pretpostavke", rekao je Boris Milošević iz SDSS-a. 

Pročitajte i ovo Sandra Benčić da ne bi postale dio sistema Benčić: "Jasenovac nije slučajnost. Pozivam građane da kažu ne politikama mržnje" Milorad Pupovac O rezultatima izbora Pupovac: "Duhove koji su pušteni prije izbora treba vratiti u bocu"

"Oni koji optužuju Vladu za propagiranje fašizma istovremeno sudjeluju u toj Vladi pa bi ih se moglo nazvati  suradnicima tavog režima", rekao je Nikola Grmoja, dok je Krešo Beljak komentirao kako bi Plenković i predsjednica Kitarović "trebali pročitati hrvatski Ustav i onda se ne bi dogodilo da im Židovska općina s pravom kaže - ne." 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene