Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biser Jadrana

Blagdanska idila u Opatiji: Najljepši Advent uz more, a ima i snijeg

\'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 3
\'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija \'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 \'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr \'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 2 \'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 \'\'Snijeg\'\' u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Bit će ovo još jedan Božić bez snijega. U Hrvatskoj se zadržao samo u najvišem gorju. Na Zavižanu je u ponedjeljak izmjereno oko 20 centimetara. No, kad ga nema u gorju, ima ga uz more. I to u Opatiji.

Bijeli Badnjak, a i Božić može se doživjeti u Opatiji na nula metara nadmorske visine. Riječ je dakako o umjetnom snijegu, no i takav raduje posjetitelje ovog bisera Jadrana i njihove goste.

Pročitajte i ovo Žive jaslice na Opatovini adventsko vrijeme Žive jaslice na novoj lokaciji: "Možete očekivati jednu posebnu, autentičnu stvar" Božićno selo u Gornjem Dolcu - 4 Božićno selo Skriveni adventski dragulj u mjestu sa svega 107 stanovnika: "Kad smo započeli ovu priču, čak je i moj otac rekao - pa sinko moj, tko će ti tu doći"

Željka Stašić iz Turističke zajednice Grada Opatije, iz organizacije opatijskog Adventa i više je nego zadovoljna ovogodišnjom posjetom.

"Ove godine je naš Advent najposjećeniji, bilježimo puno domaćih, ali i stranih gostiju. Dolaze od svuda, iz Njemačke, Italije, Austrije i Slovenije. Zaista smo se potrudili i to je rezultiralo brojnim gostima. Opatijski Advent sastoji se od programa u Umjetničkom paviljonu Juraja Šporera, imamo Adventski sajam na Slatini, klizalište, Advent na Mrkate. Naravno, svuda imamo vrhunsku ugostiteljsku ponudu.

Gastro ponuda ovdje, na samom Adventu je malo drugačija nego u nekim drugim gradovima, na meniju je naime i riblja ponuda.U kućicama se primjerice mogu probati lignje na opatijski, šurlice s kozicama, ali i brojne druge delicije. Tu su autohtoni proizvođači, naravno.

Na Božić nas očekuje puno glazbe, puno toga smo pripremili i sve to da bi dočekali Novu godinu. Pozivamo sve da dođu kako bi se uvjerili zašto je naš Advent najljepši Advent uz more“, rekla nam je Željka Stašić iz Turističke zajednice Grada Opatije.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


Aktualno S kakvom podrškom stranke završavaju godinu? HDZ najjači, Živi zid i SDP izjednačeni na drugom mjestu Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +4 Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska S kakvom podrškom stranke završavaju godinu? HDZ najjači, Živi zid i SDP izjednačeni na drugom mjestu 1/10 >>

Aktualno Prije dvije godine Plenković je najavio otkup dionica INA-e, no od toga još ništa Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dvogodišnjica Plenkovićeve najave otkupa dionica INA-e (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dvogodišnjica Plenkovićeve najave otkupa dionica INA-e (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dvogodišnjica Plenkovićeve najave otkupa dionica INA-e (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dvogodišnjica Plenkovićeve najave otkupa dionica INA-e (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dvogodišnjica Plenkovićeve najave otkupa dionica INA-e (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Prije dvije godine Plenković je najavio otkup dionica INA-e, no od toga još ništa 1/4 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene