Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura u Makarskoj

Oluja na obali: Vjetar rušio stabla, trgao tende, izazvao odrone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujni vjetar praćen kišom koji je noćas pogodio područje Dubrovnika izazvao je brojne odrone, rušio je stabla i trgao tende, na Mostu dr. Franje Tuđmana, koji je cijelu noć bio zatvoren za promet, prevrnuta je kamp prikolica.

O nekoliko porušenih stabala u Dubrovniku i Cavtatu, o odronima na magistralnoj cesti Slano-Trsteno i na lokalnim cestama, te o prevrnutoj kamp prikolici na Mostu dr. Franje Tuđmana, izvijestio je Županijski centar 112 Dubrovnik,

Pročitajte i ovo Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila Snijeg u Švedskoj - 1 Zatvorene škole i prometnice Ekstremna hladnoća okovala Europu: Poginuli majka i sin, tijela im jedva pronašli

Dubrovački vatrogasci intervenirali su desetak puta kako bi uklonili stabala s prometnica, nogostupa i oštećenih vozila.

Most dr. Franje Tuđmana, noćas zatvoren za promet, otvoren je u subotu nešto iza 9 sati.

Na makarskom primorju snažna bura, na Svetom Juri pao snijeg

Zbog vrlo snažne bure koja puše na Makarskom primorju, te nepovoljnih prilika u Bračkom kanalu, od 6 sati u prekidu je trajektni promet na liniji Sumartin – Makarska, na Biokovu je noćas pao prvi snijeg. Snijeg je pao i na Zavižanu.

Burna na Makarskom primorju puše prosječnom brzinom od 70, a na udare i više od 80 kilometara, doznaje se u subotu od Gradskog centra Osejava u Makarskoj.

Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri, po informaciji dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a, protekle je noći pao prvi ovogodišnji snijeg. Temperatura se spustila na minus 1,3 Celzijeva stupnja i bila je najniža jutros izmjerena u Hrvatskoj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene