Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimski uvjeti

Olujna bura ometa promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su dionice autoceste A 1 Sveti Rok-Maslenica, A 6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene, izvijestio je jutros HAK.

Paškim mostom mogu prometovati samo osobna vozila, a dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Slavoniji: D 2 između Iloka i Vukovara i ŽC 4137 vukovarska obilaznica te u Lici na cestama D 1 Karlovac-Udbina, D 25 Korenica-Lički Osik, D 23 Žuta Lokva-Senj, D 42 Josipdol-Poljanak, D 52 Špilnik-Korenica, D 217 Ličko Petrovo Selo-Grabovac, D 504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D 522 Udbina-Gornja Ploča.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen, te katamaranske: Novalja-Rijeka i Split-Vis. (Hina)

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene