Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kolona i pred lučkom

Ogromna gužva zbog prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici, kolona duga sedam kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I danas gužve na cestama, javlja HAK u izvješću od 15:13.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Ivanja Reka i mosta Sava (na 40. kilometru) u smjeru Bregane kolona je oko sedam kilometara iz smjera Rugvice (A3) te oko pet kilometara iz smjera Popovca (A4), izvijestio je u ponedjeljak HAK.

Zagrebačka policija kaže kako su dojavu o nesrećama dobili u 12:40 i 12:47.

"Bile su dvije prometne nesreće, na A3 u smjeru zapada, jedna na 40. kilometru, jedna na 39. kilometru. U prvoj nesreći sudjelovao je teretno vozilo i jedan osobni automobil. U drugoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila. U nesrećama je nastala materijalna šteta, nije bilo ozlijeđenih. Dojave o nesrećama su stigle u 12:40 i 12:47", potvrdili su nam u PU zagrebačkoj.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) navode da je na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče pred naplatama Lučko u smjeru Zagreba kolona duga oko jednog kilometra. 

Između čvora Jakuševec i čvora Kosnica u smjeru Lipovca vozi se usporeno u koloni.

Između čvorova Bosiljevo II i Karlovac povremeno se vozi u kolonama u pokretu. Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 2 km i dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) vozi se usporeno u kolonama na dionicama Crikvenica - Novi Vinodolski, Vodice - Šibenik, Stobreč - Podstrana, kod Omiša i Makarske.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama, obilaznicama i pojedinim dionicama autocesta u smjeru mora i unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene