Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sud poništio odluku

Karamarko se oglasio nakon presude: "Ne mogu se žaliti jer sam zaradio 13.000 kuna. Isplatilo se"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoki upravni sud pravomoćno je poništio odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa iz 2016. kojom je bilo utvrđeno da je bivši predsjednik HDZ-a i potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko bio u sukobu interesa zbog čega je otišao iz politike.

Nakon presude Visokog upravnog suda oglasio se Tomislav Karamarko na Facebooku.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"Prije gotovo šest godina dao sam ostavku. Ovih dana dobio pravomoćnu presudu koja kaže da je ostavka bila nepotrebna. No ne mogu se žaliti jer sam zaradio 13.000 kuna. Isplatilo se.

Dalija Orešković nakon što je izvršila svoju zadaću, donoseći nezakonitu presudu povjerenstva za štošta, nagrađena je lansiranjem u 'visoku' politiku. I njoj se isplatilo. Blago Hrvatskoj.

Most, momci u tajicama iz Sherwoodske šume, toliko željni aureole zaštitnika hrvatskog roda, trebali su otimati bogatima i davati siromašnima. Ali netko ih je brifirao (reče Božo Hood) i postavio na drugi, superhikovski kolosijek te učiniše popriličnu štetu svom omiljenom hrvatskom narodu. To ih nije previše deprimiralo. Eno ih u parlamentu, intelektualno-duhovnjački oplemenjeni, neumorno mesijanski jurcaju. Još su poneki profitirali. No bit će dana...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MORAJU I PLATITI Visoki upravni sud poništio odluku POSI-ja o Karamarku: "Nema uvjeta za odlučivanje o sukobu interesa"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Svi su osim mene oslobođeni'' Oglasio se Karamarko: ''Dragi prijatelji, ja sam samo htio spasiti neku lovu za ovu siromašnu državu''

Uskoro ćemo dobiti točan iznos odštete koju ćemo morati isplatiti MOL-u. Volio bih da loše najave nisu točne. Ali što ako...? Hoće li netko od gore navedenih reagirati nekakvom isprikom ili ne daj Bože, poput mene, ostavkom? Jer šteta koju su ti, dirigirani pijuni nanijeli Hrvatskoj, možda će se mjeriti u milijardama."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene