Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Svi su osim mene oslobođeni''

Oglasio se Karamarko: ''Dragi prijatelji, ja sam samo htio spasiti neku lovu za ovu siromašnu državu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko oglasio se u četvrtak na svom Facebook profilu, a u postu se dotaknuo niza imena, sudova koje je nemilice prozvao u svojoj objavix, a nije štedio ni medije. .

''Dvojio sam oglasiti se ili ne, trošiti vrijeme na još jedan teatar apsurda koji se upravo upriličio pred očima hrvatske javnosti. Vrijedi li trošiti vrijeme na predstavu već davno pročitanih scenarija – politike (u dimenziji tzv. duboke države) i hrvatskih medija (te nepresušne septičke jame)'', započeo je u svojoj Facebook objavi Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a.

Dodao je kako je Visoki upravni sud pravomoćnom presudom ''dokinuo odluku farsičnog Povjerenstva za sukob interesa u slučaju Bandić''. Kaže kako neke vodeće političare čeka sudbina Milana Bandića. ''Nježna ruka pravde obrisala je biljeg s čela zagrebačkoga gradonačelnika. Isto očekuju Plenković, Bernardić, Dalić, itd. Neki su već nakon prvog stupnja Upravnog sudovanja odahnuli'', napisao je Karamarko.

 

Napominje kako je riječ je odluci Ustavnog suda kojom zapravo derogira presude Upravnih sudova, a time i Povjerenstva za sukob interesa u njegovom slučajku. ''Dakle, 𝗻𝗶𝘀𝗮𝗺 bio u 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝗰𝗶𝗷𝗮𝗹𝗻𝗼𝗺 sukobu interesa. A kako bih i bio? Eto, svi su dobili 'oslobađajuće' presude zahvaljujući odluci Ustavnog suda u 'slučaju Tomislava Karamarka'. Osim mene'', istaknuo je u objavi.

Pročitajte i ovo Martina Dalić Dobar potez ili rehabilitacija? Što o novoj šefici Podravke kažu domaći poduzetnici: "Ima stav i to je jako dobro. Mi te osobe zovemo prčevite"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda za aferu SMS Varga osuđen na tri i pol, Curić na dvije godine zatvora. USKOK i dalje traga za krticom koja je dojavila da se provodi istraživanje

''I na kraju, molim vas da 'moj slučaj'u svojim plaćenim i tendencioznim insinuacijama ne izjednačavate s ostalim 'žrtvama' (Dalić&co) harlekinskog povjerenstva. Dragi prijatelji, ja sam samo htio spasiti neku lovu za ovu siromašnu državu... O ostalom, pozadini, inspiratorima, interesima, njihovim strahovima, drugom prigodom'', zaključio je Karamarko.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene