Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Detalji strašnog napada na liječnicu u Virovitici: Pacijentica ju izbola nožem, oglasio se i Beroš

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pacijentica (37) nožem je napala svoju psihijatricu u ordinaciji i nanijela joj teške tjelesne ozljede.

Strašan napad dogodio se u subotu oko 17 sati u Virovitici. Psihijatrijska pacijentica (37) nožem je napala svoju liječnicu Elviru Koić i izbola je u njezinoj privatnoj ordinaciji.

Ozlijeđena 58-godišnja psihijatrica izvan je životne opasnosti i pomoć joj je pružena u OB-u Virovitica.

Prema informacijama koje je novinarka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk dobila iz bolnice, doktorica je zadobila čak 20-tak ubodnih rana i ogrebotina po vratu i rukama.

Policiju su alarmirali susjedi te su oni ubrzo i stigli na mjesto ovog strašnog događaja, a morali su primijeniti sredstva prisile kako bi savladali i uhitili 37-godišnju pacijenticu, potvrđeno je u nedjelju iz virovitičko podravske policije. 

U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja, a slučaj je predan Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu POLICIJSKA POTJERA VIDEO Mnoštvo policijskih vozila jurilo zagrebačkim kvartom Peščenicom: Doznajemo što se dogodilo

O ovom incidentu oglasio se i ministar zdravstva Vili Beroš. Osudio je napad na kolegicu i izrazio želju za brzim oporavkom.

 

 

 

Liječnica Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.

"Pacijentica je izgubila puno krvi, s obzirom na to da je napad, prema informacijama koje zasad imamo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena, prenosi ICV.hr. Njezino stanje zasad je stabilno", rekla je Frljević.

Pročitajte i ovo Ilustracija sukob u ludbregu Potukli se mladići, jedan je nožem ubadao i izrezao drugu dvojicu

Elvira Koić dugogodišnja je voditeljica Odjela za socijalnu psihijatriju Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot u Popovači. Radi s pacijentima iz cijele Slavonije, pa i Hrvatske, a poznata je i omiljena zbog svojeg rada s pacijentima oboljelima od PTSP-a, osobito s braniteljskom populacijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene