Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odgovor na poskupljenja benzina- navala na ugradnju plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok cijene goriva divljaju, malo je vozača s benzinskim motorom koji ne razmišljaju o plinu. Potražnja raste skokovito.

Ako ste mislili ugraditi plin, lista čekanja duga je najmanje mjesec dana. Iako se cijena kreće od 4 do 15 tisuća kuna, posao se utrostučio. Majstori za plin ne podižu glavu ispod poklopaca motora svih vrsta benzinaca.

Pročitajte i ovo Sabor Glasanje u nedjelju Završio i drugi dan izvanrednog zasjedanja Sabora, oporba uvjerena: ''Razbili smo HDZ kao beba zvečku'' Ilustracija afera HEP DORH zatražio podatke o trgovanju viškovima plina u Hrvatskoj

- Prije toga smo ugrađivali plin u pet do šest vozila dnevno, a od tih zadnjih nekoliko poskupljenja povećali smo kapacitete i danas ugrađujemo plin u deset vozila dnevno i rezervirani smo mjesec dana unaprijed, rekao je Sandro Matić, voditelj servisa za ugradnju plina.

Džepovi hrvatskih građana jednostavno ne mogu podnijeti cijenu goriva. Nadajući se uštedi ne smeta im ni velika cijena ugradnje. Ušteda je tolika da se početni ulog vrlo brzo vrati.

Ugradnja plina zasad se zaista čini najboljim odgovorom na velike cijene goriva. Pitanje je koliko dugo. Kad država nanjuši zaradu, cijena skokovito raste. Tako je bilo i s dizelom, zar ne?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene