Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pod istragom tajnih službi zbog sumnji u neovlašteno snimanje supruga veleposlanice Kolinde Grabar Kitarović, je Ivan Sarić.


Pripadnik službe osiguranja hrvatskog veleposlanstva Ivan Sarić, pod istragom je hrvatskih i američkih tajnih službi. Obitelj veleposlanice snimao je, jer mu je ona odbila produljiti mandat u MVP-u, zbog čega je pobjesnio i u krugu službenika veleposlanstva navodno obećao da će joj se osvetiti, piše Jutarnji list.

Vezani članci Predsjednica udomila labradoricu Kiku (Foto: Dnevnik.hr) Iz azila na Pantovčak: Predsjednica tijekom posjeta Virovitici udomila psića Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) Grabar-Kitarović uložila "politički kapital" u odnose sa Srbijom i upozorila na "zapaljivu retoriku'' Beograda

>> Jandroković traži istragu: Tko je tajno snimao Kolindu?

Podsjetimo, nepoznati pošiljatelj poslao je na adrese MVPEI-ja i novinskih redakcija videozapise na kojima Jakov Kitarović koristi službeni automobil u privatne svrhe. Odmah je pokrenuta istraga o neovlaštenom praćenju i snimanju članova diplomatskog osoblja i njihovih obitelji akreditiranih u SAD-u.