Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao nalaz obdukcije

Kristian Vukasović umro je od zatajenja srca, odvjetnik obitelji najavio daljnju pravnu borbu

Obitelj Vukasović (Foto: Dnevnik.hr)
Obitelj Vukasović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stipan Vukasović, otac Kristiana Vukasovića (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Stipan Vukasović, otac Kristiana Vukasovića (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Obitelj Vukasović (Foto: Dnevnik.hr) Obitelj Vukasović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Kristian Vukasović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Kristian Vukasović umro je od zatajenja srca, pokazala je obdukcija.

Mladić s teškoćama u razvoju bio je u zatvoru zbog piromanije. Iako pravosudni sustav tvrdi da u njihovu postupanju nije bilo propusta, njegova obitelj vjeruje drugačije.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Odvjetnik Vinko Ljubičić najavio je kako pravna borba ide dalje. "Došlo je do zatajenja srca i vjerojatno uslijed jednog psihičkog stanja, koje je, kako ja smatram izazvano boravkom u određenim uvjerima neposredno prije dobivanja ozljeda.

Pored toga postoje još neke fizičke ozljede koje ja ne bih mogao u ovom trenutku dovoditi u uzročno-posljedičnu vezu sa smrtnom posljedicom, rekao je odvjetnik Ljubičić.

Najavio je i daljnje poteze. ''Svakako smatram da je odgovornost RH za svoja tijela koja su uslijed propusta na neki način dovela do posljedice koja je nastala", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene