Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HSU

Umirovljenici osmislili prijedlog za popuste: "Pokaže umirovljeničku karticu i on u ljekarni ima 10 posto popusta"

Aktualno Galerija Veselko Gabričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Foto: DNEVNIK.hr Novi prijedlog HSU-a - 1 Novi prijedlog HSU-a - 1 Foto: DNEVNIK.hr Novi prijedlog HSU-a - 2 Novi prijedlog HSU-a - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Novi prijedlog HSU-a - 3 Galerija 1/4 >>
Kartica za sve umirovljenike kojom ostvaruju popuste - novi je prijedlog Hrvatske stranke umirovljenika.

Hrvatska stranka umirovljenika kaže da brojni gradovi sada nude popuste za svoje umirovljenike, kao i brojne organizacije poput prijevoznika ili trgovina.

Smatraju da bi bilo dobro kada bi jedna kartica bila dovoljna za sve popuste i kada bi to obuhvaćalo baš sve umirovljenike. Taj su prijedlog ponudili i Vladi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaštita potrošača Odzvonilo zraku u vrećicama čipsa: Stiže nova zakonska odredba

"Ako daju ljekarne 10 posto popusta, on pokaže umirovljeničku karticu bez obzira odakle je i on u ljekarni ima 10 posto popusta. Ako daje se na sportskoj priredbi, on dolazi na utakmicu u Zagreb, kupuje kartu, pokaže svoju kartu i ima 10 posto popusta na ulaznicu", rekao je predsjednik HSU-a Veselko Gabričević.

Pročitajte i ovo Ilustracija Isprika Australije Stigla isprika za najmračniju ljudsku tragediju: Bebe rođene s teškim deformacijama, tisuće su preminule

"Baš smo bili s ministrom i oni su to počeli ozbiljno razmatrati. Mislim da će od nove godine naš tim ljudi ući u razmatranje s njima da se to odradi", komentirao je član HSU-a Marinko Lukenda.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene