Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunalije u Koprivnici

Nove mjere: Za velike potrošače deset posto popusta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konačno konkretan primjer kako rasteretiti lokalno gospodarstvo.

Koprivnica je odlučno krenula u donošenje mjera i to novom politikom cijena komunalnih usluga i usluga opskrbe prirodnim plinom. Tako će svi veliki kupci plina u Koprivnici od 1. srpnja dobiti popust od šest do deset posto. U Podravci opterećenoj gubicima nastalima od malverzacija ovo vide kao vrijednu pomoć za olakšanje daljnjeg poslovanja.

Pročitajte i ovo Rad trgovina i šoping-centara Podaci DZS-a Otkrivene prehrambene navike Hrvata: Pogledajte koliko trošimo na hranu, ali i koje meso najviše jedemo Novčanik s eurima Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili na što troše najviše novca: Pogledajte rezultate ankete

Inače, Podravka posljednjih dana najavljuje drastične rezove u svom poslovanju od rezanja broja sektora i menadžerskih pozicija, do ukidanja budućeg korištenja službenog i skupog voznog parka.

Milijunske uštede

'Mi trošimo više od deset milijuna kubičnih metara plina i ova mjera će nam donijeti oko milijun kuna uštede. Ono što je značajno kazati da tih milijun kuna ušteda znači da ima postfestum i dodatne efekte u našim maržama proizvoda', rekao je Miroslav Vitković, predsjednik Uprave Podravke.

'Ova mjera posredno ima utjecaja danas na očuvanje radnih mjesta, sutra na otvaranje novih radnih mjesta', rekao je Zvonimir Mršić, gradonačelnik Koprivnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene