Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uprava Podravke proširena je za dva nova člana, na njih sedam, nakon sastanka Nadzornog odbora, koji je trajao tri i pol sata. Šef Uprave Zdravko Šestak te članovi Saša Romac i Josip Pavlović, unatoč činjenici da se nalaze u pritvoru zbog sumnji u malverzacije teške u milijunskim svotama, i dalje ostaju na svojim funkcijama.


Kruno Bešvir i Lidija Kljajić postali su novi članovi Uprave, aferom potresenog koprivničkog prehrambenog diva. Bešvir je sadašnji izvršni direktor poslovnog programa hrana, a Kljajić je direktorica kontrolinga koprivničke kompanije. Branko Vuljak, koji je član NO-a Podravke, imenovan je i zamjenikom člana Uprave, a mandat u NO-u mu je ovim imenovanjem zamrznut sve dok na snazi bude 'krizna' Uprava, piše Jutarnji list.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer o cijeni goriva: "Vidjet ćemo je li potrebna intervencija. Bila je cijena nafte niža. Tad nitko ništa nije govorio" PR Uprave pet SPAR zemalja održale strateški sastanak u Osijeku

>> Ostavka Polančeca se očekuje do četvrtka?

>> Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

'Krizna' Uprava Podravke trebala bi djelovati točno mjesec dana, jer isto toliko vremena u pritvoru prijeti trojici uhićenih iz Uprave. Imenovan je i interni revizor u NO-u, a za dva tjedna zakazana je nova sjednica.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju