Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imenovana 'krizna' uprava

NO Podravke proširio Upravu, uhićeni ostaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava Podravke proširena je za dva nova člana, na njih sedam, nakon sastanka Nadzornog odbora, koji je trajao tri i pol sata. Šef Uprave Zdravko Šestak te članovi Saša Romac i Josip Pavlović, unatoč činjenici da se nalaze u pritvoru zbog sumnji u malverzacije teške u milijunskim svotama, i dalje ostaju na svojim funkcijama.

Kruno Bešvir i Lidija Kljajić postali su novi članovi Uprave, aferom potresenog koprivničkog prehrambenog diva. Bešvir je sadašnji izvršni direktor poslovnog programa hrana, a Kljajić je direktorica kontrolinga koprivničke kompanije. Branko Vuljak, koji je član NO-a Podravke, imenovan je i zamjenikom člana Uprave, a mandat u NO-u mu je ovim imenovanjem zamrznut sve dok na snazi bude 'krizna' Uprava, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sindikat Ine poručuje VIDEO: 'Maknite političare i iz Uprave Ine' Slika nije dostupna Nesavjesno poslovanje Koprivnica: Optužni prijedlog protiv Šestaka, Marinca i Škete

>> Ostavka Polančeca se očekuje do četvrtka?

>> Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

'Krizna' Uprava Podravke trebala bi djelovati točno mjesec dana, jer isto toliko vremena u pritvoru prijeti trojici uhićenih iz Uprave. Imenovan je i interni revizor u NO-u, a za dva tjedna zakazana je nova sjednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene