Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljni gradonačelnik

'Nisam sretan zbog odluke o spalionici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako 'nije sretan' zbog odluke Zagrebačke županije o raskidu sporazuma s gradom Zagrebom o gradnji spalionice iz 2006., po kojem bi Zagreb u njoj trebao prihvatiti županijski otpad.

Žao mi je zbog sporazuma koji smo potpisali, rekao je Bandić na konferenciji za novinare nakon sjednice Gradskoga poglavarstva. Dodao je da još nije ništa službeno zaprimljeno te da o tome sutra treba odlučiti Županijska skupština.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Komemorativni skup u Kerestincu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 77. obljetnica proboja Bandić na komemoraciji za logoraše u Kerestincu: "Zviždite, ja nisam ovdje došao po pljesak"

Upitan o namjeni skloništa u Šeferovoj ulici od broja 2 do 4 za Ured za upravljanje u hitnim situacijama, Bandić je kazao da Zagreb i on osobno stoje iza kadrovskoga, materijalnog i prostornog opremanja Ureda 'bez obzira na to koliko od toga poneki htjeli raditi cirkus'.

Istaknuo je da je Ured za upravljanje u hitnim situacijama potreban da spriječi bilo koju nesreću koja bi mogla zahvatiti stanovnike i sam grad.

Upitan kad će Arena Zagreb dobiti uporabnu dozvolu, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Davor Jelavić rekao je kako vjeruje da će biti izdana do 26. prosinca. Dodao je da povjerenstvo za provedbu nadzora radova na Areni Zagreb utvrđuje moguće nedostatke izvođača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene