Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek izjavila je u četvrtak da ima podršku premijera Andreja Plenkovića i nakon negativnog nalaza državne revizije o poslovanju HAVC-a i ostavke dosadašnjeg ravnatelja HAVC-a Hrvoja Hribara.


"Imam, sve smo rekli već u javnosti, znači ispravljaju se sve nepravilnosti", rekla je Obuljen Koržinek novinarima ispred Banskih dvora koji su je pitali ima li i dalje podršku Plenkovića, s obzirom na to da je bila članicom Upravnog odbora HAVC-a 2015. godine, na koji se odnosi negativni nalaz revizije.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Premijer o optužbama da hrvatske službe regrutiraju radikalne islamiste: "To je kompletna besmislica. Riječ je o vrlo kreativnoj manipulaciji" Andrej Planković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o pružanju ruke Pupovcu: "Nisam ruku ni povukao. Hoću da svi Srbi koji žive u Hrvatskoj imaju struju i vodu"

Također je odbacila spekulacije da bi ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić mogao postati prevelikim teretom za Vladu.

"Kao što vidite, Vlada radi i dok Vlada ovako radi i dok ima podršku mislim da nitko u Vladi nije poseban teret", kazala je Obuljen Koržinek. (Hina)