Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZVAO 112

Tedeschijev sin zaustavio trajekt: "Ja sam u premijerovom osiguranju"

Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)
Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)
Sin poznatog poduzetnika, Emil Tedeschi, lažno se predstavio kao osoba iz osiguranja premijera kako bi zaustavio isplovljavanje trajekta.

Emil Tedeschi, 27-godišnji sin poznatog poduzetnika, u svibnju ove godine lažno se predstavio ne bi li zaustavio trajekt na relaciji Valbiska - Merag. Nazvao je jedinstveni broj za hitne službe 112 te se lažno predstavio kao osoba iz osiguranja premijera i tražio da policija zaustavi isplovljavanje trajekta, otkrio je Nacional.

Iako je trajekt zaustavljen, brzo je utvrđeno kako se pozivatelj lažno predstavlja. Trajekt je kasnio s isplovljavanjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna reagirao i županijski HDZ Bizarnost u Karlovcu: HDZ-ovac sa sinom krao željezo, uhvatila ih policija

Pročitajte i ovo Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 1 Tragedija u Zadru Gradski vijećnik kod kojeg je odsjeo poginuli mladić: "Inspektor zna za barem šest identičnih slučajeva, stvarnost je puno gora..."

"Policija je u petak, 13. svibnja oko 9 sati, zaprimila poziv preko Županijskog centra 112 od muške osobe, koja se predstavila kao službena osoba s ciljem zaustavljanja trajekta. Provjerama je utvrđeno kako je riječ o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu koji ne obavlja poslove od državne važnosti, a zbog koga je trajekt kasnio s isplovljavanjem", potvrdili su za DNEVNIK.hr iz Policijske uprave primorsko-goranske.

"Počinitelj je prijavljen za počinjenje prekršaja Lažno predstavljanje u pogledu službene dužnosti ili društvene funkcije, potvrđivanje tuđih lažnih podataka te neovlašteno nošenje znakova službene osobe, prema članku 10. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", dodali su.

Prijeti mu novčana kazna ili do 30 dana zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene