Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevrijeme u Osijeku, djevojka letjela zrakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikom nevremenu, koje je nešto prije 15 sati zahvatilo Osijek, u samu središtu grada stradala je djevojka koju je suncobran iz obližnjeg kafića digao u zrak, "nosio" ju nekoliko metara i doslovce bacio na beton. Nešto prije toga oluja je pogodila i Vinkovce.

Još se ne zna o kakvim je ozljedama riječ, a djevojka je hitno prevezena na Traumatološki odjel osječke Kliničke bolnice na obradbu, izvijestili su u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo Kiša stiže u Hrvatsku upaljeni meteoalarmi Pogledajte kakvo nam nevrijeme stiže: Gotovo cijela Hrvatska u žutom Kiša, ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže velika promjena vremena: Izdano upozorenje zbog jakih pljuskova i grmljavine

U nevremenu, koje je trajalo 30-ak minuta, snažan vjetar i kiša
nanijeli su velike štete u cijelom gradu. Na brojnim su mjestima polomljene grane, negdje čak i drveće, koji su oštetili tramvajske vodove.

Na nekim je mjestima promet zatvoren jer se drveće prepriječilo na ulicama te su na terenu i vatrogasci i policajci, izvijestili su u Službi 112.

Umjesto tramvaja prometuju autobusi.

Olujno nevrijeme, praćeno jakim vjetrom i kišom, oko 14 sati zahvatilo je i Vinkovce te oštetilo stambene zgrade i vozila, potvrđeno je iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave.

Najveća je šteta na stambenoj zgradi blizu vinkovačke Opće bolnice u Zvonarskoj ulici, s koje je jak vjetar odnio metalni krov, odbacivši ga na bolničko parkiralište na kojem se u tom trenutku nalazilo velik broj parkiranih osobnih automobila.

Po navodima iz policije, pri padu na tlo dijelovi krova pali su na 12 automobila i oštetili ih.

Na mjesto događaja izišla je policija i nadležne gradske službe koje pokušavaju maknuti ostatke metalnog krova s automobila. Ozlijeđenih nije bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene