Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vandalski čin u Zadru

''Kampanja je počela'': Netko je kamenjem porazbijao prozore prostorija SDP-a, pozvana policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netko je razbio prozore prostorija zadarskog SDP-a. Pozvana je policija, a iz stranke poručuju da je izborna kampanja očito počela. Oštro su osudili vandalski čin.

 U noći sa srijede na četvrtak netko je zadarskom SDP-u na Trgu pet bunara razbio dva prozora.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Transparent kod zadarskog SDP-a - 2 kemikalije i fekalije FOTO Nakon napada osvanula iznenađujuća poruka kod zadarskog SDP-a

''Kampanja je počela. Smetamo. Smetat ćemo i dalje. Još jače, još više! Doviđenja do oslobođenja'', napisali su iz zadarske podružnice uz fotografije razbijenih prozora.

''Osuđujemo ovaj vandalski čin. Kukavičkom zastrašivanju nije mjesto u ovom društvu koje teži biti društvo mira i tolerancije, bez nasilja i mržnje. Očekujemo brzu reakciju nadležnih'', poručio je SDP.

Odmah je pozvana i policije, iz koje su nam pokazali da su prozori na prvom katu razbijeni kamenjem, a protiv nepoznatog počinitelja podignuta je kaznena prijava DORH-u zbog oštećenja tuđe stvari. Šteta će se tek utvrditi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene