Netko je razbio prozore prostorija zadarskog SDP-a. Pozvana je policija, a iz stranke poručuju da je izborna kampanja očito počela. Oštro su osudili vandalski čin.

Galerija


 U noći sa srijede na četvrtak netko je zadarskom SDP-u na Trgu pet bunara razbio dva prozora.

Vezani članci Davor Valčić Otvoren poseban žiro-račun za pomoć zadarskoj obitelji kojoj je u velikom požaru izgorio stan, doznajte kako možete pomoći Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..."

''Kampanja je počela. Smetamo. Smetat ćemo i dalje. Još jače, još više! Doviđenja do oslobođenja'', napisali su iz zadarske podružnice uz fotografije razbijenih prozora.

''Osuđujemo ovaj vandalski čin. Kukavičkom zastrašivanju nije mjesto u ovom društvu koje teži biti društvo mira i tolerancije, bez nasilja i mržnje. Očekujemo brzu reakciju nadležnih'', poručio je SDP.

Odmah je pozvana i policije, iz koje su nam pokazali da su prozori na prvom katu razbijeni kamenjem, a protiv nepoznatog počinitelja podignuta je kaznena prijava DORH-u zbog oštećenja tuđe stvari. Šteta će se tek utvrditi.