Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ljubimac Boco

"Imam nekakav osjećaj da je još uvijek živ": Ana-Marija nudi bogatu nagradu za informacije o ukradenom psu

Traži se pas Boco - 2
Traži se pas Boco - 2 Čitateljica
Aktualno Galerija Traži se pas Boco - 1 Traži se pas Boco - 1 Foto: Čitateljica Traži se pas Boco - 2 Traži se pas Boco - 2 Foto: Čitateljica Traži se pas Boco - 3 Traži se pas Boco - 3 Foto: Čitateljica Ana-Maria i djevojčica Ana-Maria i djevojčica Foto: Čitateljica +0 Traži se pas Boco - 5 Galerija 1/5 >>
Prije malo više od mjesec dana nestao je pas Boco iz dvorišta kuće u Đurđevcu, kuće u kojoj živi asistentica Ana-Marija.

"Ona ovih mjesec i pol dana uopće ne spava", rekla je za DNEVNIK.hr majka djevojčice s poteškoćama čijoj je asistentici ukraden pas iz dvorišta kuće u Đurđevcu.

Majka nam se javila s vapajem u pomoć ne bi li onome tko je njezinu djetetu "i mama i sestra i bestie, kako ona kaže", olakšala potragu za kućnim ljubimcem i odužila joj se za sve ono što Ana-Marija Markač-Brgles čini za njezino dijete.

Traži se pas Boco - 2 Ana-Maria i djevojčica (Foto: Čitateljica)

Pročitajte i ovo Oluja Poly - 2 izdano najviše upozorenje Kaos zbog Poly: Otkazano više od 300 letova, zatvorena važna autocesta, vjetrovi divljaju i do 145 kilometara na sat

"Dok mojoj kćeri nitko ne dolazi na rođendan, ona je ta koja će joj donijeti poklon. To je najmanje što možemo učiniti za nju", dodala je.

Dvogodišnji Boco, ispričala nam je Ana-Marija, ukraden je 16. svibnja. Otkako je udomljen kao siroče ispred škole, neizostavni je član njihove obitelji. Baš kao što je i Ana-Marija neizostavan dio obitelji djevojčice, koja svaki dan pita je li pas pronađen. 

Traži se pas Boco - 2 Traži se pas Boco - 2 (Foto: Čitateljica)

"Obogatila nam je život, toliko veliko srce ima..." nastavila je majka (identitet poznat redakciji). 

Traži se pas Boco - 2 Traži se pas Boco - 3 (Foto: Čitateljica)

Probali su sve, rekla nam je Ana-Marija. Od lokalnih portala, društvenih mreža, azila do policije. Dobili su brojne lažne dojave, ali ne odustaju. "Prođemo 300 kilometara po svim putevima, šumama. Zalutamo. A onda nam netko kaže 'zezali smo se'", rekla je razočarano.

"Kada bismo barem znali da se nešto dogodilo pa da to prihvatimo, stalno mislimo da čeka našu pomoć i ne odustajemo. S tim liježemo i s tim se budimo", rekla je.

Pročitajte i ovo Đuro Horvat Đuro Horvat Preminuo poznati hrvatski poduzetnik: Nedavno je bio uhićen zbog sumnji na malverzacije

Pas je nakon nestanka viđen u Sigetecu, ali od onda mu se gubi svaki trag. "Imam nekakav osjećaj da je još uvijek živ. Taj pas je nekome ništa i ne znam zbog čega lažne dojave. To nije ljudski", naglasila je.

Traži se pas Boco - 2 Traži se pas Boco - 5 (Foto: Čitateljica)

U nadi da će ipak, mjesec i pol dana kasnije, pronaći Bocu, za kojeg vjeruje da ih negdje čeka da ga spase, nudi i bogatu novčanu nagradu: 500 eura za poštenog nalaznika.

"Nećemo nikoga optuživati niti prozivati ni za što. Samo želimo psa natrag. Od nula do 24 tu smo, doći ćemo", zaključila je ganuta Ana-Marija. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene