Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Splitu

Sretan kraj velike potrage! Pronađen psić koji je nestao nakon prometne nesreće na autocesti

Nestali pas
Nestali pas Foto: Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija/Facebook
Nakon prometne nesreće koja se dogodila u večernjim satima u nedjelju na autocesti između Karlovca i Ogulina Slovenac čiji su roditelji ozlijeđeni u nesreći pronašao je psića koji je bio s njima u automobilu.

Sretan kraj priče odvio se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima kada je pronađen je psić Sola, potvrdio je Slovenac Lojze za DNEVNIK.hr. "Sada idemo po nju u Split", rekao je i zahvalio svima na pomoći.  

Podsjetimo, na autocesti od Karlovca prema Ogulinu kod odmorišta Modruš u nedjelju navečer dogodila se prometna nesreća, nakon koje je nestao pas. 

Nestali pas Psić Sola Foto: DNEVNIK.hr

Nastradali su Slovenci, čiji je sin uspješno pronašao nestalog psa.

Sin Lojze rekao je za DNEVNIK.hr da su roditelji dobro, iako su pretrpjeli teške ozljede. "Kad smo vidjeli auto, rekli smo 'hvala Bogu da su živi'", dodao je.

Pas Sola, mali jorkširski terijer, iskočio je iz automobila, pretpostavio je Lojze.

"Policajci su ga tražili, rekli su da ga nisu pronašli. Nismo ga pronašli ni u autu. Problem je da je to bilo na autocesti", rekao nam je.

Nestali pas Nestali pas (Foto: Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija)
Pročitajte i ovo HGSS Filmska priča "Legli smo da umremo": Brodolomci s Paga preživjeli pijući svoj urin iz školjki

Svoju je priču Lojze podijelio i na Facebooku na stranici Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija.

"Dragi prijatelji, pišem vam iz Slovenije. Moji roditelji imali su tešku prometnu nesreću na autocesti od Karlovca prema Ogulinu i sada su u bolnici. Treba mi vaša pomoć, bio bih zahvalan kad biste podijelili objavu. U autu je bio naš pas Sola, mali jorkširski terijer. Ne možemo ga nikako pronaći."

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Japanu - 4 Građanima izdano upozorenje VIDEO Kaos u Japanu, evakuirane stotine tisuća ljudi, najgore tek dolazi: "Budite vrlo oprezni!"

Ubrzo su se aktivirali korisnici Facebooka koji su podijelili poziv u pomoć. Tako su brojne grupe bile pune Sole, a njegovu priču objavili su i lokalni mediji. Sve je na koncu završilo sretno - psića su s ceste sklonili turisti i odnijeli ga u sklonište u Splitu. 

Kako doznajemo, psić je na sigurnom u Trogiru, kod prijatelja obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene