Reformisti će na izbore izaći sa strankom Milana Bandića, a društvo se nada da će uzeti devet mandata.


Predsjednik Reformista Radimir Čačić također je odlučio iskoristiti ove vruće ljetne dane da odmori dušu i tijelo budući da ga čeka još topliji rujan kada će trebati uz kolege s političke scene izaći na parlamentarne izbore. Svjedoče tome fotografije na kojima ga se može vidjeti kako uživa u sunčanju na pramcu broda u Šibeniku.

Vezani članci Katarina Jusić - 4 Katarina Jusić otkriva kako izgleda posao televizijskog dopisnika: ''Ono što političari obećaju - mi pratimo cijeli mandat'' Reformisti predali liste za izbore Reformisti predali liste: ''Podržavamo Bernardića, ali i Plenković je prihvatljiv uz jedan uvjet''

Hoće li u hvatanju mandata biti jednako uspješan kao pri hvatanju boje ostaje vidjeti, no vrijedi podsjetiti da je tek nedavno, u subotu, potvrdio da će na izbore izaći sa strankom Milana Bandića.

Čačić je izrazio nadu da će "njegova koalicija", u kojoj će još biti Zeleni i Stranka umirovljenika, uzeti devet mandata, što bi toj družini omogućilo da igra značajnu ulogu u budućoj hrvatskoj vladi.