Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rožić demantira da je na listi HSLS-HSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši HSP-ovac Miroslav Rožić demantirao je nagađanja da bi se na izborima njegovo ime trabalo naći na listi HSLS-a i HSS-a. Za razliku Tončija Tadića koji je postao nositelj 15 nezavisnih dalmatinskih lista, Rožić se od politike namjerava još odmarati.

Pala su u vodu brojna nagađanja. Rožić ipak neće sjesti u izborni autobus koalicije HSLS-HSS. Pregovora je bilo, Rožić je trebao biti adut za prvu izbornu jedinicu svoje prve stranke iz koje je istupio 97. Ipak, suradnja nije zaključena. 

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Slika nije dostupna Osijek: HSLS-HSS predstavili listu za gradsko vijeće

" Ja sam rekao da neću prelaziti u niti jednu stranku i da neću sudjelovat na ovim izborima kao kandidat niti jedne stranke, niti jedne koalicije, niti bilo čega drugog", rekao je Rožić. 

bivši HSP-ovac tvrdi kako samo želi sačuvati vjerodostojnost i ne naštetiti svojoj posljednjoj ljubavi-HSP-u. Prije nepunih mjesec dana iz te je stranke istupio s Tončijem Tadićem. Tadić pak želi natrag u Sabor, ali ne pod okriljem neke stranke - nositelj je 15 nezavisnih lista u 10. izbornoj jedinici.

"Uvjeren sam da će on postići jedan doista pravi uspjeh, bez obzira na različite stavove, različita mišljenja tih petnaestak nezavisnih lista kojima se on stavio na čelo", dodao je.

Rožićeve želje pak, drugačije su usmjerene. Biolog po struci, kaže, vrijeme je odlučio posvetiti obitelji, a onda i svemu budućem što dolazi. Jednom, možda opet i politici, na nekim novim izborima.

"U politici vrijedi kao i u ljubavi ona poslovica-nikad ne reci nikad", našalio se Rožić. 

Iako se čini kao odlazak, odlaska još nema.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene