Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavlja se akcija protiv sivog tržišta stoke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U akciji suzbijanja sivog tržišta poljoprivrednih proizvoda prošle je noći na naplatnim kućicama Lučko provedena akcija nadzora cestovnog prometa i tom je prilikom oduzeto ukupno 14 komada stoke, izvijestio je u ponedjeljak glasnogovornik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Mladen Pavić.

Pojasnio je kako je riječ o pošiljci koja je s područja Bjelovara
krenula prema Trilju pokraj Sinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Fortenova grupa Mercator potpisao ugovor o kupnji Engrotuša: "Potvrđujemo status najjačeg domaćeg regionalnog maloprodajnog lanca u regiji" Ulje skuplje od nafte - 5 Diljem Europe Ulje skuplje od nafte, probijena granica od 10 eura: "Nemam novca za domaće, preskupo je…"

Na kamionu s krivotvorenom pratećom dokumentacijom zatečeno je deset svinja, tri krave i jedno tele.

Životinje su oduzete, poslane na klanje, a protiv vlasnika kamiona podnesene su prekršajna i kaznena prijava, kazao je Pavić.

Istaknuo je i kako su protekloga vikenda na sajmu u Posavskim Bregima pokraj Ivanić Grada oduzete dvije krave koje su iz Županje dopremljene na sajam, a protiv vlasnika su također podnesene prekršajna i kaznena prijava.

Akcije suzbijanja ilegalnog prometa stokom i mesom, u suradnji s policijom, provodi Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene