Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Neman

Duga Resa: U Mrežnici je napao veliki som

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se kupala u rijeci Mrežnici u Dugoj Resi, Slavicu Benković, ugrizao je som. Srećom, uspjela se osloboditi životinje i pobjeći iako tada nije znala o čemu je riječ. Tek su joj kasnije ribiči rekli kako tako napadaju stotinjak kila teški somovi.

Životinja joj je zadala ranu veliku deset centimetra iz koje je odmah potekla krv. Slavica je ispričala kako se u Mrežnici kupa gotovo svaki dan, ali da joj se ništa slično još nije dogodilo, kao ni nikome koga poznaje, piše Jutarnji list. 'Ne znam kako da opišem taj osjećaj. Odrasla sam na rijeci Korani, a nakon što sam se udala, skoro svaki dan sam na Mrežnici. Ovakvo nešto nikada mi se nije dogodilo, niti sam čula da je netko drugi to doživio. Nisam bila sigurna ni je li riba u pitanju. Samo sam vidjela i osjetila da je to nešto ogromno', rekla je Slavica.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Djevojčica upecala soma od gotovo 100 kilograma!

Mještani se boje za djecu

No, jedan je ribič ispričao da je vidio kako jedan takav som jede patku, a napad na Slavicu mogao se dogoditi, jer je životinja bila gladna. Stanovnici Sv. Petra gdje je som napao Slavicu Benković sada se boje za djecu, jer velike gladne životinje lako bi ih mogle zamijeniti s labudovima.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene