Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dostojanstveno slavlje

Najmirniji Božić do sada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema informacijama koje dolaze iz dežurnih službi ovi blagdani ostat će upamćeni kao jedni od najmirnijih dosad. S obzirom na velik broj ljudi u prometu i učestalo nazdravljanje za blagdanskim stolovima, Božić ipak protječe mirno i dostojanstveno.

Mnogi su zagrepčani danas na Božić, uživali na zubatom suncu, uz kuhano vino ili kavu. Neki ovih dana jedu previše, neki paze, a neki se već planiraju detoksikaciju pa dobro dođu savjeti stručnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

'Najbolje bi bilo uzimati juhe od povrća u velikom količinama. Znači čisto povrće i rasol od ukiseljenog kupusa, da se pije ta tekućina zato što ima puno prirodnih probiotika, kiselo je tako da dobro očisti organizam. To je instant rješenje', kaže nutricionistica Alma Bunić.

Srećom, mnogi su poslušali apel policije i kao instant rješenje prekomjerne konzumacije alkohola koristili prijevoz jeftinim taksijima. 'Napokon su građani grada Zagreba i Hrvatske stvorili taksi naviku ishvatili da je jeftnije voziti se taksijem nego prouzrokovat neželjene posljedice', kaže tehnički direktor Cammea, Dražen Medić.

Brojni Hrvati uoči blagdana krenuli su na duga putovanja da bi Božićno jutro dočekali u krugu obitelji. 'Osim prometnih nesreća, nekih većih poteškoća nije bilo. Bile su i dosta loše vremenske prilike za vožnju, međutim vozači su dosta savjesni', kaže iz Hrvatskog autokluba Andrej Prosoli.

Iako manje no prethodnih godina, pokoja detonacija čula se i u božićnoj noći. Tijekom gašenja požara na balkonu, izazvanog raketom, ozlijedio se jedan šibenski vatrogasac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene