Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odluku o javnom raspisivanju nagrade donio je ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.


Raspisana je nagrada u iznosu od 20 tisuća kuna za informacije o nacističkoj svastici na Poljudu, izvijestio je MUP.

Vezani članci Slika nije dostupna Policija na tragu rješavanja slučaja svastike na Poljudu: 'Nitko se s tim ne može igrati ' Slika nije dostupna Ostojić za događaje s Poljuda prozvao HNS: 'Oni su podružnica HDZ-a'

'Temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima te Pravilnika o načinu policijskog postupanja, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić donio je Odluku o javnom raspisivanju nagrade od 20 tisuća kuna za svaku obavijest koja će rezultirati ili doprinijeti otkrivanju i uhićenju počinitelja kaznenog djela 'Javnog poticanja na nasilje i mržnju' iscrtavanjem znaka nacističke svastike na travnjaku Gradskog stadiona Poljud u Splitu', izvijestili su.

Onima koji imaju korisne obavijesti o kaznenom djelu u MUP-u jamče diskreciju i pozivaju ih da se jave na broj 192, na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr ili osobno u najbližu policijsku postaju.

MUP je o raspisivanju nagrade izvijestio nekoliko sati nakon što se

"> na slučaj svastika na Facebooku osvrnuo bivši ministar Ranko Ostojić koji je, među ostalim, napisao ''Vrijeme ide, a vi niste još našli tko je uradio jubilarnu stotisućitu svastiku'.

 

 

Bio,sam uvjeren da će slučaj "svastika" osim otkrivenih za sramoćenje Hrvatske koji su već osudeni bit rješen do kraja...

Posted by Ranko Ostojić on Monday, 15 February 2016