Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Nacionalnog foruma su potvrdili kako najozbiljnije pregovaraju s nezavisnom saborskom zastupnicom Jadrankom Kosor o mogućnosti da se nađe na njihovoj listi za predstojeće izbore za Europski parlament.


'Obzirom na sve češće upite medija oko mogućnosti da se na listi Nacionalnog foruma nađe gospođa Jadranka Kosor, želimo reći da o tome najozbiljnije pregovaramo', navode u priopćenju iz Nacionalnog foruma, koji je 1. veljače prerastao u političku stranku na čelu s osnivačem Nikicom Gabrićem.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor se prisjetila teškog djetinjstva i ponovila kako ju je očuh pokušao zlostavljati: "Rekla sam majci ili on ili ja" Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

Ističu kako je ono po čemu je Jadranka Kosor, bivša predsjednica Vlade i HDZ-a, postala prepoznatljiva u javnosti u velikoj mjeri i dio njihovog političkog programa, posebno vezano uz pravednu politiku države prema braniteljima i civilnim žrtvama rata.

Nova stranka na političkoj sceni: Predstavljen program Nacionalnog foruma!

Tvrde i kako su konkretne pregovore s njom upravo i počeli dogovarajući moguće zajedničke korake u davanju podrške silovanim ženama Vukovara, koje, napominju, nedopustivo dugo čekaju pravednu reakciju države u ostvarivanju pravde i svojih prava.

'Smatramo da u zajedničkom djelovanju možemo puno više napraviti, nego da na političkoj sceni djelujemo neovisno i bez dogovora', zaključuju u Nacionalnom forumu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook