Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pregovori u tijeku

Jadranka Kosor mogla bi biti na listi za europski parlament

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Nacionalnog foruma su potvrdili kako najozbiljnije pregovaraju s nezavisnom saborskom zastupnicom Jadrankom Kosor o mogućnosti da se nađe na njihovoj listi za predstojeće izbore za Europski parlament.

'Obzirom na sve češće upite medija oko mogućnosti da se na listi Nacionalnog foruma nađe gospođa Jadranka Kosor, želimo reći da o tome najozbiljnije pregovaramo', navode u priopćenju iz Nacionalnog foruma, koji je 1. veljače prerastao u političku stranku na čelu s osnivačem Nikicom Gabrićem.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Ističu kako je ono po čemu je Jadranka Kosor, bivša predsjednica Vlade i HDZ-a, postala prepoznatljiva u javnosti u velikoj mjeri i dio njihovog političkog programa, posebno vezano uz pravednu politiku države prema braniteljima i civilnim žrtvama rata.

Nova stranka na političkoj sceni: Predstavljen program Nacionalnog foruma!

Tvrde i kako su konkretne pregovore s njom upravo i počeli dogovarajući moguće zajedničke korake u davanju podrške silovanim ženama Vukovara, koje, napominju, nedopustivo dugo čekaju pravednu reakciju države u ostvarivanju pravde i svojih prava.

'Smatramo da u zajedničkom djelovanju možemo puno više napraviti, nego da na političkoj sceni djelujemo neovisno i bez dogovora', zaključuju u Nacionalnom forumu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene