Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVA IZNENADILA MJEŠTANE

Načelnik Općine Rogoznica podnio ostavku, stiže Vladin povjerenik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Općine Rogoznica u petak je podnio ostavku. Do održavanja novih izbora, na tom će mjestu biti Vladin povjerenik.

Načelnik Općine Rogoznica, mladi HDZ-ovac Marijo Mladinić u petak je objavio kako daje ostavku na tu funkciju.

" Dragi mještani općine Rogoznica,

obavještavam Vas da nažalost dajem ostavku na mjesto Općinskog načelnika Općine Rogoznica. Razlozi za donošenje ovakve odluke su osobne prirode.
U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, sa punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine. Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj", napisao je Mladinić u svom statusu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VJEŽBA NA VOJNOM POLIGONU Tutnjava i detonacije prestrašile Dalmatince, MORH objasnio o čemu se radi

Istaknuo je kako je uvijek nastojao svaki posao dovršiti do kraja, ali i da ovaj put to nažalost, neće moći izvršiti. Zahvalio je svima koji su vjerovali u njega i pružali mu podršku.

"Upravo zbog Vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti. Općini Rogoznica ostajem na raspolaganju do dolaska povjerenika Vlade Republike Hrvatske.
Budućem vodstvu naše Općine želim mnogo sreće i uspjeha na dobrobit svih mještana općine Rogoznica", zaključio je Mladinić.

Nitko od članova rogozničkog Općinskog vijeća nije još upoznat s odlukom načelnika o odlasku s te funkcije, piše Šibenik In

 Do održavanja novih izbora, na tom će mjestu biti Vladin povjerenik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene