Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na splitskoj plaži zabranjen pristup homoseksualcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskoj plaži Duilovo osvanuo je ovih dana znak zabrane kupanja za homoseksualce. Dok se jedni zgražaju zbog diskriminacije, drugi svjedoče kako nije problem u seksualnoj orijentaciji nego u neprimjerenom ponašanju gay parova na plaži.

Zapuštena i derutna plaža nekad blještavog vojnog kompleksa Duilovo ovih dana dobila je ploču s dva prekrižena muškarca koji se drže za ruke. Dakle, gay zabranjeno! 

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Avioni F-35 Tužba protiv Vlade Nizozemski sud zabranio prodaju Izraelu dijelova za jedan od najnaprednijih borbenih aviona

Česti kupači svjedoče da je problem što se na rubu plaže okupljala nekolicina homoseksualaca koji su preotvoreno iskazivali svoju ljubav. Bilo je, tvrde, i eksplicitnog seksa, a na plaži se često kupaju djeca.

Znak zabrane netko je uklonio sa svlačionice. Kupači su sigurni da su akciju izveli upravo gay akteri ove priče. No, i na Duilovu ima onih koji vjeruju da su skandalozni tek pojedinci. Ne smeta im ni regularna nudistička plaža, a i homoseksualcima bi dali oazu mira. 

Većina kupača ističe kako nije problem ako je netko homoseksualac. Jednostavno, za javna mjesta postoje pravila ponašanja i njih bi se svi jednako trebali pridržavati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene