Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik optužen za lopovluk

Na listi za dodjelu stanova i biogradski milijunaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na listi stanova za poticajnu stanogradnju u Biogradu našao se i milijunaš Mario Tolić. U anonimnom pismu upućenom gradonačelniku optužuje ga se da je pogodovao određenim osobama. Na listi su još i suci, liječnici, gradski vijećnici.

Buka nezadovoljnika listom prvenstva za poticajnu stanogradnju sve jače odjekuje Biogradom. Na adresu gradske uprave poslali su anonimno pismo s primjedbama. Iako je popis sastavljen prema pravilniku i potkrijepljen dokumentima anonimci vlast optužuju za lopovluk.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

Autor pisma sramotnim smatra što je na listi i novopečeni zadarski milijunaš. Iako je zahtjev podnio prije no što je u igri na sreću osvojio 9 milijuna kuna. Nezadovoljnici također gradskoj upravi prigovaraju što se na ovoj listi nalaze osobe čije prebivalište nije u Biogradu na moru, suci, liječnici, pa čak i gradski vijećnici. Za one bez prebivališta obveza je bila stalni radni odnos na području grada. 'Svi imaju pravo da se prijave. Govoriti o tome tko je bogat, tko je siromašan, nije potrebno. Moralno, to je već stvar samih osoba koje su se prijavile', kaže biogradski gradonačelnik Ivan Knez.

Ovakve su optužbe kaže potpuno nepotrebne, jer u konačnici će agencija za promet nekretninama i banke odlučiti čije će se čisto rublje sušiti na balkonima nove zgrade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene