Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Slavonci funkcioniraju usprkos zimi

Na Dunavu sutra mađarski ledolomci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već i kod prvog snježnog vala Slavonci su dokazali da su na snijeg naviknuti. I novi val dočekali su spremni. Ceste su prohodne, a život se normalno odvija.

Jedini veći problem je led na rijekama koji će od sutra razbijati i mađarski ledolomci. Na zaleđenom jezeru osječki ribiči pecaljke su zamijenili sjekirama. 'Svake godine organiziramo akciju razbijanja leda da riba dobije kisika', tvrdi ribič Ivica Marušić. 

Pročitajte i ovo Predrag Fred Matić Iz Slavonije Fred Matić u Novskoj: "Nismo daleko od toga da će se u pekarnice ulaziti s iskaznicom HDZ-a, jer neće biti kruha za sve" Najezda komaraca, Bijelo Brdo kod Osijeka invazija je počela VIDEO Prizor kao iz horor-filmova! Pogledajte najezdu krvopija u Slavoniji: "Imam 60 godina i ne pamtim ovakvo nešto, a znamo da najgore tek slijedi"

Na Dunavu od sutra led razbijaju mađarski ledolomci. Na kopnu je situacija puno bolja. Ralice ceste ne napuštaju pa se bez problema ide gradskim ulicama. Lopate se hvataju i sami građani. Snijeg se možda ne sviđa svim Slavoncima, ali uz njega žive bez većih problema.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene