Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već i kod prvog snježnog vala Slavonci su dokazali da su na snijeg naviknuti. I novi val dočekali su spremni. Ceste su prohodne, a život se normalno odvija.


Jedini veći problem je led na rijekama koji će od sutra razbijati i mađarski ledolomci. Na zaleđenom jezeru osječki ribiči pecaljke su zamijenili sjekirama. 'Svake godine organiziramo akciju razbijanja leda da riba dobije kisika', tvrdi ribič Ivica Marušić. 

Vezani članci Covid potvrda Jedan osječki restoran samoinicijativno uveo COVID potvrde: "U pet do ponoći lokal se prazni i to naši gosti znaju" Željko Zubčić - 2 Koja je njihova tajna? "Mi smo jako zadovoljni. Cijeli četvrti val nismo reducirali bolnički program"

Na Dunavu od sutra led razbijaju mađarski ledolomci. Na kopnu je situacija puno bolja. Ralice ceste ne napuštaju pa se bez problema ide gradskim ulicama. Lopate se hvataju i sami građani. Snijeg se možda ne sviđa svim Slavoncima, ali uz njega žive bez većih problema.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju