Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Biokovu minus tri, bura prekinula trajektni i dio cestovnog prometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure koja puše na Makarskom primorju na udare puše i do 80 kilometara na sat, od jutros je u prekidu trajektni promet između Makarske i Sumartina na otoku Braču.

Na Biokovu, na najvišem vrhu Sveti Jure temperatura se jutros spustila na tri stupnja ispod nule. Snijega još nema ali nakon kiše koja je sinoć padala vrhovi Biokova se bijele od slane.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Zbog bure je za sav promet zatvorena dionica autoceste A1, Zagreb-Split, od čvora Posedarje preko Masleničkog Mosta do čvora Sveti Rok, dok dionicom državne ceste D54 Maslenica- Zaton Obrovački smiju voziti samo osobna vozila, izvijestio
je noćas Hrvatski autoklub.

Krčki i Paški most te most u Dubrovniku zbog bure su zatvoreni za vozila I. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a iz istog je razloga zatvorena dionica Jadranske magistrale, D8, Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena i to za vozila I. i II. skupine, što znači i za teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Zbog mokrih kolnika u većem dijelu zemlje, promet teče otežano. Na pojedinim dionicama jaka kiša smanjuje vidljivost, a posebnu pozornost HAK skreće vozačima na autocesti A1 Zagreb-Split između Gospića čvora Sveti Rok.

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A6 Rijeka-zagreb, između tunela Tuhobić i čvora Kikovica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene