Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GUST PROMET NA CESTAMA

Zabilježeno nekoliko prometnih nesreća, vozi se u kolonama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan mađarski turist teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći na A1 u subotu oko 6,30 sati kada je autobus pun putnika udario u zaštitnu ogradu autoceste kod Karlovca, te je hospitaliziran u karlovačkoj Općoj bolnici, doznaje se u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Vozilo u kojem je stradao mađarski turist je uklonjeno s mjesta nesreće no zbog vrlo gustog prometa i dalje se vozi usporeno u koloni dugoj oko 30km između čvorova Jastrebarsko i Novigrad. HAK poziva vozače na oprez. Kao alternativu savjetuje staru karlovačku cestu (DC1).

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Očevid završen Užas u Rijeci: Muškarac se srušio na cesti i ostao ležati, na njega naletio automobil

Zbog prometne nezgode na 64.km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije naplate Ivanić Grad, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 3,5km, zaustavnim trakom, a na 110km između čvorova Kutina i Novska HAK poziva na oprez zbog rasutog tereta na kolniku.

Promet je pojačan na :

- A1 Zagreb-Split-Ploče (u oba smjera),
- A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora),
- Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali,
- zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici,
- pred tunelom Učka (u smjeru Rijeke),
- cestama u Istri,
- prilazima turističkim središtima na obali,
- trajektnim lukama i pristaništima
- graničnim prijelazima.

Na naplati Lučko, promet je pojačan u oba smjera, ali za sada nema dužih čekanja.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i tunela Sveti Rok, te na mostu Gacka i na autocesti A3 između Križa i Nove Gradiške.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene