Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sam je pozvao policiju

Žele mu pomoći: Radnička fronta pozvala da im se javi muškarac koji je sjekirom razbio šefov auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka Radnička fronta na društvenim je mrežama objavila kako nudi besplatnu pravnu pomoć muškarcu koji je jučer na zagrebačkom Črnomercu sjekirom oštetio automobil marke Audi.

Na okretištu Črnomerac muškarac je jučer oko 17 sati sjekirom uništio automobil razbivši mu sva stakla i oštetivši karoseriju. Svjedoci incidenta su kazali da je došao do automobila marke Audi noseći sjekiru preko ramena i u jednom trenutku samo krenuo udarati. Kad je završio s razbijanjem sjeo je pored auta te pozvao i pričekao policiju.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima'' Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Mediji su prenijeli kako je riječ o mladiću i automobilu šefa koji mu nmjesecima nije isplatio plaću.

U Radničkoj fronti smatraju kako ne treba moralizirati nad činom počinjenim iz očaja već da treba prvenstveno osuditi praksu neisplate plaće, odnosno zaštititi ovog radnika, a ubuduće spriječiti slične slučajeve.

"Podsjetimo, na zagrebačkom Črnomercu je jučer u popodnevnim satima radnik kojem više mjeseci nije isplaćivana plaća oštetio šefov automobil udarcima sjekire. Pri razbijanju automobila je pazio da ne ozlijedi prolaznike pa je tako jednog starijeg čovjeka upozorio prije prvog udarca sjekirom.

Potom je sjeo i u miru dočekao policiju koja ga je odvela sa sobom", piše u priopćenju stranke.

U Radničkoj fronti se pitaju kada će se ovako promptno reagirati na neisplate plaće te pozivaju sve koje muči isti problem da im se jave.

Radnička fronta na Facebooku je objavila da mu nude besplatnu pravnu pomoć te su zamolili korisnike ove društvene mreže da prošire obavijest kako bi što prije došli do njega.

Iz RF-a iznose kako se nadaju da će im se radnik što prije javiti kako bi mu na vrijeme pružili pravnu pomoć.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene