Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bijegu je

Horor na obali: Muškarac šipkom udario mladu ženu i silovao je, policija moli za pomoć

Napad, ilustracija
Napad, ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je mladu ženu u Splitu najprije udario šipkom i zatim prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem nakon čega je pobjegao, javila je policija.

U nedjelju je na području Splita za sada nepoznati muškarac šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na spolni odnos, javila je splitska policija.

Nesretnoj ženi pružena je liječnička pomoć u bolnici gdje je ustanovljeno da je zadobila tešku tjelesnu ozljedu, frakturu zapešća na ruci i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija istraga o lijeku Europska agencija za lijekove istražuje popularni lijek protiv bolova, Udruga pacijenata tvrdi da dovodi do sepse, amputacije i smrti

Pročitajte i ovo Muškarac u depresiji, ilustracija - 1 Pokazuju statistike Najčešće žrtve su muškarci stariji od 65 godina: Ovo je jedan od vodećih uzroka smrti u Hrvatskoj

Na mjestu događaja obavljen je očevid, obavješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu i provodi se intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj događaj splitska policija moli da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor.

Pročitajte i ovo Ilustracija, škola Širi se zastrašujuća poruka Šok u osnovnoj školi: Učenik najavio da u ponedjeljak dolazi s pištoljem i popisom!

U cilju zaštite žrtve policija nije bila u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj.

Aktualno Preko infleuncera i poljoprivrednika do osuđenika: Ovo su 23 "najluckastija" zastupnika Europskog parlamenta Sarah Knafo Sarah Knafo Foto: Afp Petras Grazulis Petras Grazulis Foto: Alfredas Pliadis via Guliver Grzegorz Braun Grzegorz Braun Foto: Afp Milan Mazurek Milan Mazurek Foto: Afp Petr Bystron Petr Bystron Foto: Afp +17 Anders Vistisen Svijet Preko infleuncera i poljoprivrednika do osuđenika: Ovo su 23 "najluckastija" zastupnika Europskog parlamenta 1/23 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene