Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pali' zbog heriona

Muškarac i žena uhićeni zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prvo u nedjelju uhitila muškarca (52) kod kojega su pronašli manju količinu heroina. On je policiji priznao kako je drogu kupio od 49- godišnjakinje iz Splita te je i ona uhićena.

Prilikom pretrage stana u kojem 49- godišnjakinja živi ona je policiji dragovoljno predala 18,2 grama kokaina, 68 grama speeda, 70 grama heroina, 60,6 grama marihuane, dvije digitalne vage, tri mobitela, te nekoliko tisuća kuna u različitim valutama, a za koje se pretpostavlja da je novac zarađen od prodaje droge.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

>> Vinkovci: U šest mjeseci prokrijumčarili 37 kg droge

Kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojne droge splitska je policija podnijela protiv muškarca (52) i žene (49) kod kojih je pronađena droga, rečeno je u splitskoj policiji.

Po završetku kriminalističke istrage uz kaznenu je prijavu žena privedena zamjeniku županijskog državnog odvjetništva u Splitu dok je muškarac pušten na slobodu, te je i protiv njega podnesena kaznena prijava redovnim putem.(Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene