Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navedeni uvjeti

RASPISAN JAVNI NATJEČAJ MUP osposobljava 208 mladih ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provirite u tekst javnog poziva, možda ste budući 'MUP-ovac'!

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Javni poziv za prijam osoba na "Rad, staž i prijevoz - stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa" u trajanju od 12 mjeseci, s punim radnim vremenom, u kojem traži ukupno 208 ljudi u policijskim postajama diljem Hrvatske. U ponudi su poslovi od daktilografa i skladištara, pa do pozicija u službi za projekte Europske unije.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Cijeli tekst Javnog poziva i točan opis kadrova nalazi se na ovom linku.

U natječaju su nabrojena čak 132 razna odjela, a osim navedenih uvjeta u opisu pojedinog radnog mjesta, kandidatkinje i kandidati moraju biti prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, nemati radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u smislu odredbi Zakona o državnim službenicima, imati odgovarajući stupanj obrazovanja za mjesto na koje se prijavljuju i da nemaju zapreka za prijam u državnu službu utvrđene odredbom članka 49. stavka 1. Zakona o državnim službenicima.

Kandidati/kinje trebaju ispunjavati i uvjet da se vode u evidenciji nezaposlenih duže od 30 dana i da nemaju više od jedne godine staža u zvanju za koje su se obrazovali, bez obzira na razdoblje ukupno evidentiranog staža u mirovinskom osiguranju.

Sve ostalo je detaljno objašnjeno u natječaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene