Nakon hladnokrvnog ubojstva 16-godišnje djevojke u Malom Lošinju, policija provodi kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim muškarcem kojeg sumnjiče za taj zločin.

Galerija


U Malom Lošnju jutros je ubijena djevojka (16), a za to ubojstvo policija sumnjiči 42-godišnjeg muškarca, koji je već od ranije poznat policiji zbog prijava za obiteljsko nasilje i zloporabe droga.

Vezani članci Privođenje osumnjičenog za ubojstvo djevojke (16) iz Malog Lošinja Određen istražni zatvor muškarcu osumnjičenom za ubojstvo djevojke u Malom Lošinju Psihijatar dr. Oliver Ojdanić i Andrija Jarak Je li se ubojstvo u Malom Lošinju moglo spriječiti? "Kada bi postupali po onome što netko piše po društvenim mrežama vjerojatno bi puno ljudi bilo, ili liječeno, ili zatvarano"

Ubojica je navodno prvo krenuo na majku djevojke, no onda se okomio na njezinu kćer koja je stala u njezinu obranu i na smrt je izbo.

Načelnik PP Mali Lošinj Josip Gazilj otkriva detalje ovog strašnog slučaja.

"Dosadašnjim kriminalištičkim istraživanjem nije utvrđena povezanost između osumnjičenog i stradale djevojke. Daljnjim istraživanjem sve će se razjasniti. Prikupljeno je dovoljno materijalnih dokaza koji će potkrijepiti navode", kazao je Gazilj i dodao kako je osumnjičeni od ranije poznat policiji kroz razna postupanja.

"Riječ je o prekršajima obiteljskog nasilja i zloporabe droga, te narušavanje javnog reda i mira", dodao je.

Policija za sada ne može dati konkretan odgovor na pitanje imaju li saznanja o motivu ovog zločina.

"Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti priveden sutra ujutro pritvorskom nadzorniku", objasnio je Gazilj daljnju proceduru.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr