Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napušta Most?

Što je Ivan Lovrinović htio poručiti ovom fotografijom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija objavljena na Facebooku mogla bi biti vrlo znakovita.

MOST-ov Ivan Lovrinović prije nekoliko sati na svom Facebook profilu objavio fotografiju koja je među Facebook zajednicom izazvala vrlo zanimljivu raspravu. Naime, Lovrinović je na spomenutoj slici okrenut leđima i prelazi preko mosta.

Pročitajte i ovo Nesreća u Baltimoreu Traje potraga za nestalima "Ovo je nezamisliva tragedija": Joe Biden najavio posjet Baltimoreu, a brod koji je izazvao rušenje mosta već je sudjelovao u jednoj nesreći Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..."

Ubrzo su ispod slike krenula nagađanja kako Lovrinović ovime poručuje da je na izlasku iz Mosta.

Podsjetimo, jučer je Ivan Lovrinović kao glavnog krivca za ovu situaciju u zemlji prozvao Božu Petrova. 'Nakon što je Most nakon izbora uspio Milanovića i Karamarka izbaciti iz trke za premijera, na što su oni pristali, on je zbog straha, neiskustva i nedovoljnog znanja rekao da ne želi i ne može biti premijer. Zbog toga se pojavio Orešković i svi drugi problemi nakon toga', konstatirao je Lovrinović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene