Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponijelo ih?

Sramotna fotografija na društvenim mrežama: Mostovci predali potpise u Sabor i pohvalili se referendumom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici Mosta u ponedjeljak su u Hrvatski sabor donijeli 82 kutije s potpisima koje su prikupili za svoje dvije referendumske inicijative "Odlučujmo zajedno" i "Dosta je stožerokracije". Pohvalili su se o tome na društvenim mrežama postom uz sramotnu fotografiju koju su obrisali nakon objave našeg teksta.

"Hvala svim našim volonterima i onima koji su dali potpis. Imamo referendum", pohvalili su se na Twitteru s fotografijom na kojoj su vješala i zastava s grbom s prvim bijelim poljem, kakav je korišten i u vrijeme NDH-a.

Pročitajte i ovo Marin Miletić i Marija Selak Raspudić nepoznati detalji Zašto nikada nije imala šanse protiv Miletića? Procurio dosad nepoznati razlog raskola u Mostu Marin Miletić Referendum o COVID potvrdama Mostovci objavili: "Skupili smo 400.000 potpisa, tresem se od radosti i uzbuđenja"

Primijetili su to pratitelji Mosta na Twitteru pa komentirali kako ih je "malo ponijelo". Ista fotografija uz identičan tekst objavljena je i na stranici Mosta na Facebooku.

Nakon objave na našem portalu, Most je obrisao tvit. Na Facebooku su, pak, promijenili fotografiju pa status Mosta sad izgleda potpuno drugačije.

Fotografija s vješalima i grbom s prvim bijelim poljem nastala je vjerojatno na prosvjedu u Zagrebu u studenome prošle godine.

Donijeli potpise u Sabor

U ponedjeljak oko 11:30 sati zastupnici Mosta su donijeli u Hrvatski sabor 82 kutije s potpisima prikupljenim za raspisivanje referenduma. Radi se o inicijativama "Odlučujmo zajedno" i "Dosta je stožerokracije".

Za inicijativu "Odlučujmo zajedno" predana su 410.533 potpisa, a za "Dosta je stožerokracije" zastupnici Mosta su predali 409.219 potpisa, navode u stranci.

Osim testa s brojem potpisa, inicijativa će trebati proći i test ocjene ustavnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene