Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte galeriju

FOTO MORH objavio fotografije olupine srušenog MiG-a: Pronađena i crna kutija

Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb
Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb MORH
Aktualno Galerija Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Foto: MORH Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Foto: MORH Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Foto: MORH Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Foto: MORH +1 Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Galerija 1/6 >>
MORH je objavio fotografije dijelova aviona MiG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji se srušio prije dva dana na području Virovitičko-podravske županije. Izvučeni su i cestovnim putem prevoze se do Zagreba.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na svojim je stranicama danas objavilo fotografije dijelova srušenog aviona MiG-21.

U izvlačenju ostataka srušenog zrakoplova sudjelovali su pripadnici Zapovjedništva za potporu sa sredstvima za prijevoz i utovar - dizalice, kamioni i labudice.

Pročitajte i ovo Danijel Borović, umirovljeni pilot HRZ-a Rizik na nebu Piloti vojnih aviona za Dnevnik Nove TV o padu MiG-a: "Sreća je bila da motor nije trenutačno stao"

Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb Dijelovi srušenog aviona MiG-21 pronađeni i prevoze se u Zagreb (Foto: MORH)

Medijima se u četvrtak obratio i brigadni general Ivan Turkalj, koji je rukovodio operacijom pronalaženja pilota i ostataka zrakoplova. Potvrdio je kako je pronađena crna kutija, ali još nije poznato u kakvom je stanju. Medijima se obratio na mjestu koje je od točke pada udaljeno 150 metara.

Pročitajte i ovo Transport olupine MiG-a Što je uzrok padu? Dijelovi MIG-a odvezeni u Zagreb, slijedi istraga: "Ovo je možda upozorenje da se ne forsiraju nikakve vježbe dok ne dođu novi zrakoplovi"

Sve slike možete pogledati u našoj galeriji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene