Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mobitel nestale Britt pronađen u njezinoj sobi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se bezuspješna potraga za Britt Lapthorne, Australkom koja je nestala prije dva tjedna u Dubrovniku. Današnja najveća novost je dolazak oca nestale djevojke, koji će se tako priključiti sinu u potrazi.

Nakon više od 2 tjedna te nakon prvih rezultata policije, u potragu za nestalom Britt uključio se i njen otac Dale Lapthorne, koji je danas došao u Dubrovnik. Odmah po slijetanju, otac je naglasio razlog dolaska

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak "Bojimo se da je oteta": Susjedi opisali mjesto na kojem je nestala dvogodišnja djevojčica Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Otac nestale Australke naglasio je kako mu je jedino važno vratiti kćer živu i zdravu, i kako ne postoji ništa što bi ga zaustavilo u potrazi.

Iako je u svojim prvim medijskim istupima Dale Lapthorne često govorio kako hrvatska policija ne radi svoj posao, čini se da je ipak promijenio mišljenje.

>> Nestala Britt dva sata provela sa studentom

'Hrvatske vlasti su angažirale najveće stručnjake na slučaju. Mnogo je izvora, organizirano je i profesionalno', rekao je gospodin Lapthorne.

Jutros su policijske snage u Dubrovniku nastavile sa potragom. Prema neslužbenim informacijama, u apartmanu gdje je spavala, pronađen je mobitel od Britt. Ako je, prema policijskim izvještajima, posljednji poziv uputila s mobitela prema sinu vlasnika hostela, znači da Britt nije prije nestanka bila u noćnom klubu, već u apartmanu.

Što se sina vlasnika hostela tiče, policija je objavila kako je Ivica Perković bio samo na obavijesnom razgovoru, te kako nikad nije bio jedan od sumnjivaca. 

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene